Чай Шу Пуер з пелюстками троянди міні 5г, Китай

id_849
12,00
грн.
Китайський чай Шу Пуер з трояндою має медово-пряний смак молодого пуеру та ніжний аромат троянди. Сировина вбирає аромат квіток дикої троянди і наповнюється дивовижною гармонією смакових нот та тонів.

Після збору листя підв’ялюють, потім деформують його шляхом зминання, і дають початок процесу ферментації. Далі на заводі складають листя у величезні купи в кілька тонн і заливаючи їх холодною водою. Пелюстки троянд перемішують між листям чайного дерева. Купи сировини накривають, після чого без кисню починається прискорена ферментація із рясним виділенням тепла. Досвідчений технолог визначає коли чай готовий, після чого сировину підсушують та відправляють на прес-формування. І вже коли порційні шматочки готові, Шу Пуер остаточно просушують в духових шафах, або ж в окремому теплому приміщенні.

Порційний чай зручно брати з собою на роботу, на природу, в поїздки та куди завгодно. Дуже зручна фасовка 1 шт розрахована на одне чаювання. Простота і зручність заварювання: можна заварювати в чашці, термосі, чайнику або в гайвані так само можна зварити.

Кілька рекомендацій по заварюванню:
- чайні листя спочатку необхідно промити гарячою водою. Для цього необхідно залити чай окропом і через кілька секунд злити;
- 5-7 г заварки заливаємо 150 мл води з температурою 80-90 градусів;
- заварювати від 30 секунд до 2 хвилин (залежно від бажаної міцності напою);
- чай можна заварювати до 5-6 разів, але при кожному наступному настоюванні час потрібно збільшувати на 10-30 сек;
- пити пуер потрібно лише свіжим.

Вид: чай

Сорт: Шу Пуер (чорний)

Вага: 5 г

Тип чаю: пресований

Країна виробник: Китай

Тип чаю: порційний

Особливість: з трояндою

Сорт чаю: чорний

Особливість: з квітами

Також доступні товари
Click to order
Total: 
Ваше імя
Ваше призвіще
Ваш телефон
Доставка
Місто
Відділення Нової Пошти
Адреса для курєрської доставки (Нова Пошта)
Payment method
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту

Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності