Най Сян Пуер, як і всі пуери, збирається та виробляється у провінції Юньнань. Чайне листя збирається вручну і висушується природним шляхом. Потім листю надають солодкий аромат - або під час сушіння листя за допомогою молочної сироватки, або під час зростання кущі поливають молоком і цукровими розчинами.
Смак та аромат Най Сян Пуер відрізняється від класичного Пуера. Головна особливість цього виду чаю - приємний і довгий молочний післясмак. Характерний для Пуеров земляний смак відтінюється і пом'якшується. Аромат ніжний, з молочним смаком та з відтінком карамелі. Колір настою темно-червоний, непрозорий.
Корисні властивості:
виводить з організму шлаки та токсини;
покращує травлення;
стабілізує нервову систему;
знижує апетит;
зміцнює стінки кровоносних судин;
прискорює обмін речовин;
наповнює організм енергією та життєвою силою.
Рекомендації щодо заварювання:
4-6 г чаю на 250 мл гарячої води 95 градусів;
перше заварювання коротке - 5-10 с, отриманий настій вилити;
друге заварювання 1 хвилина і більше;
з кожним наступним заварюванням збільшувати його тривалість.
Вид: чай
Вага: 50 г
Країна виробник: Китай
Особливість: молочний
Сорт: Шу Пуер (чорний)
Сорт чаю: чорний
Тип чаю: розсипний (байховий)
Також доступні товари
Click to order
Total:
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту