Click to order
Total: 
Ваше імя
Ваше призвіще
Ваш телефон
Доставка
Місто
Відділення Нової Пошти
Адреса для курєрської доставки (Нова Пошта)
Payment method
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту

Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності

Хамон de Bellota

Іспанський хамон de Bellota в Україні

Для отримання більш смачнішого продукту, іспанці регулюють раціон свиней, особливо породи Іберіка. Найбільш дороговартісне виробництво, при якому тварини харчуються тільки жолудями протягом всього сезону з 15 жовтня по 15 лютого. Такий корм допомагає набрати вагу вдвічі більше звичайного. Завдяки цьому раціону м'ясо набуває потрібну ніжну структуру. Хамон маркується поміткою Bellota, якщо зроблений зі стегон свиней з дієтою на жолудях.

Додатково до вибору корму, також контролюється наскільки рухливе існування в тварин. Для отримання певної будови мускулатури і, в подальшому, якісного соковитого м'яса, створюються на фермах умови, при яких хрюші повинні багато рухатися. При цьому хамон Беллота буде містити прошарки жиру, які будуть просочувати м'ясо.

Важливо, що іспанські жолуді солодкі і в них міститься велика кількість моно- і поліненасичених жирів, вуглеводів, рослинних і ефірних масел, що особливим чином позначається на м'ясі. В подальшому, завдяки цьому, хамон Бейота відрізняється особливим смаком і ароматом.

В Іспанії зберігається найбільша в Європі територія з кам'яними і корковими дубами. Це близько 2 мільйонів гектарів. Приблизно на 1 гектарі пасеться 15 особин. Під час періоду набору ваги, іберійськая свиня може з'їдати за день до 12 кг жолудів. Тваринам в п'ятачок вставляється колечко, щоб вони не копали землю і не попсували коріння дубів, під якими пасуться.

На сайті delikatto.com.ua можна придбати смачний та соковитий хамон Bellota, який завозиться прямими поставками з Іспанії в Україну. При першій покупці хамона Бейота чи іншого сорту рекомендується придбати його в наборі з підставкою, яка міцно фіксує окорок, та ножем з дуже гострим лезом, для нарізання тонких скибочок мармурового м'яса. До такого вишуканого делікатесу підходить вино, диня, елітні сири, маслини та оливки.