Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0

Горіхи

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Купити горіхи (мигдаль, фундук, фісташки, кеш'ю та інші горішки)

Є продукти, які мають безмежне застосування. Одними із них є горіхи, які і дорослі, і діти дуже полюбляють хрумати. Цей продукт використовується як самостійно, так і додається до багатьох страв (салати, закуски, десерти, випічка).

Видів горіхів існує дуже багато і кожен має свої особливості, смак, аромат, корисні якості та інше. Мигдаль, наприклад, насичений вітаміном Е, кальцієм, калієм, магнієм, фосфором, цинком і іншими мікроелементами, тому він приносить користь всьому організму. Цікаво що виготовляють навіть мигдалеву муку з якої потім готують марципан, печиво, цукерки, тістечко макарон.

Арахіс являється основним компонентом солодких паст недарма, адже цей сорт горіхів сповна насичений білком, вітамінами та мінералами. Арахісові пасти заряджають енергією і дуже смачні. Ці горішки хрумають усі із задоволенням. Вони також є одними із головних інгредієнтів батончиків Snickers, Lion, драже M&M"s, шоколадки Milka, цукерки Candy.

Незамінні фісташки смакують чудово і самостійно, але також доповнюють пироги, салати, муси, морозиво, торти та м'ясні закуски. З фундуком можна приготувати безліч десертів, а також використати в якості їстівного декору закусок і основних страв. Кеш'ю ж часто використовують під час готування курячих страв, салатів, супів, кускуса та, звісно ж, печива і інших десертів.

На delikatto.com.ua в асортименті доступні горішки з різних країн Європи та світу. Рекомендується пробувати натуральні високоякісні продукти та насолоджуватись їх унікальним смаком та ароматом. Для чудового проведення часу в компанії достатньо закусок, які можна сформувати з горіхів, сирів, м'ясної нарізки та напоїв.

Найбільш корисними є фундук, фісташки, волоський горіх, арахіс та пекан.

В фісташках багато магнію, цинку, фосфору, вітамінів групи В. Також вони містять антиоксиданти, феноли, каротиноїди (лютеїн і зеаксантин).
Фундук багатий білком, вітамінами групи В, залізом, кальцієм та магнієм (у 50 грамах фундука близько 85% денної норми), лінолевою та ліноленовою кислотами, біотином.
Волоський горіх на 65% складається з жирних кислот Омега-3 (більше її тільки в рибі та насінні чіа).
В арахісі багато вітамінів групи B (B1, B3, B9 фолієва кислота).
Пекан багатий на антиоксиданти (все тим же вітаміном Е і поліфенолами), кальцієм, магнієм, фосфором і цинком — загалом, містить повний набір «горіхової користі».
У кеш'ю дуже багато міді (більше третини денної норми в жменьці горіхів) — вона забезпечує потужний антиоксидантний захист і допомагає засвоювати багато важливих вітамінів і мінералів. Також у складі багато магнію (зміцнює кістки та нервову систему) та заліза (насичує організм киснем).

Рекомендується щодня їсти невелику кількість суміші: волоський горіх, мигдаль, кеш'ю, кедровий горіх, фісташки та фундук. Горіхи насичують при почутті голоду та заповнюють баланс вітамінів та мінералів, клітковини та рослинного білка. Вони містять високий рівень ненасичених жирних кислот і можуть знизити рівень поганого холестерину. При регулярному вживані горіх покращують роботу нервової та серцево-судинної системи, зміцнюють імунітет.

На delikatto можна придбати 1кг фісташок за близько 680-860 грн, в залежності від виробника та характеристик продукту.

Достатньо споживати 10-15 штук фісташок (або 30г) щодня, а дітям – близько 7 штук.

Кеш'ю ідеально підходять для страв азіатської кухні: салатів, каррі, смаженої локшини та рису.
Кедрові горішки доповнюють салати, пасту, гарніри та інші страви.
Мигдальна стружка ідеально доповнює десерти та салати із фруктами.
Макадамія в подрібненому вигляді додається до заправок для супів і страв на грилі.
Пекан, це десертний горіх, який традиційно асоціюється із солодкою випічкою. Пеканами можна посипати морозиво та кремові десерти, випікати з ними мафіни та брауні, додавати в крем-супи та запечене в духовці м'ясо чи овочі.
Грецькі горіхи доповнюють м'ясні закуски, творожні пасти, фаршировані шампіньйони, соуси.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.

,