Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон Jamon Duroc Gran Reserva готується з задніх ніжок відбірних свиней. М'ясний делікатес має ніжний, дуже приємний і злегка солоний смак. Хамон насичений вітамінами, мінералами, залізом, амінокислотами, природнім білками, олеїновою кислотою.
Варто відмітити, що Alto Mijares Formiche Alto використовують м'ясо тварин, які вирощують на власних фермах. Спеціалісти велику увагу приділяють генетиці, тому схрещують батьківську лінію породи Дюрок (з рожевою шерстю) з материнською лінією гібридної породи Ландрас (крупні білі свині). В результаті виходить м'ясо високої якості, менше водянисте та с високим вмістом олеїнової кислоти.
Після відбору окороків за вагою, їх рівномірно засипають сіллю. Після посолу необхідно 150 днів період, при якому природно видаляється вода і ніжки стають готовими до дозрівання. В природних сушильних камерах хамон і палета сушиться на свіжому повітрі соснового лісу.