Нарізка хамона Дюрок Jamon Loncheado має ніжний, приємний і злегка солоний смак. Варто відмітити, що Alto Mijares Formiche Alto використовують м’ясо тварин, які вирощують на власних фермах. Спеціалісти велику увагу приділяють генетиці, тому схрещують батьківську лінію породи Дюрок (з рожевою шерстю) з материнською лінією гібридної породи Ландрас (крупні білі свині). В результаті виходить м’ясо високої якості, менше водянисте та с високим вмістом олеїнової кислоти. Після відбору окороків за вагою, їх рівномірно засипають сіллю. Після посолу необхідно 150 днів період, при якому природно видаляється вода і ніжки стають готовими до дозрівання. В природних сушильних камерах хамон і палета сушиться на свіжому повітрі соснового лісу.
Вид: Хамон
Порода: Duroc
Тип м'яса: свинина
Вага: 100 г
Країна виробник: Іспанія
Фасовка: нарізка
Упаковка: вакуумний пакет
Також доступні товари
Click to order
Total:
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту