Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон - це натуральний м’ясний делікатес, який готується в Іспанії по традиційній рецептурі, яка передається з покоління в покоління. Свинячі окороки засолюються морською сіллю на певний період, а потім багато місяців (більше 24) в’яляться в спеціальних приміщеннях. Спеціалісти перевіряють готовність хамона за запахом, роблячи кілька проколів довгою тонкою голкою, яку спеціально виготовляють з кістки корови чи коня. В результаті виходить ароматне мармурове м’ясо, підсушене за період дозрівання, але соковите за рахунок прожилок жиру.
50% Raza Iberica означає, що свиня походить він свиноматки 100% чистої породи Іберіко, а кабан породи Дюрок. Ці дві породи свиней дуже цінуються в Іспанії та спеціально вирощуються для виготовлення м’ясних делікатесів високої якості.
Помітка de Campo пояснює, що тварини росли в полі на пасовищі, а de Cebo - що вони харчувались фуражем, травою та іншою натуральною їжею на природі.