Яєчна паста De Cecco Lasagnette 302 гнізда 500г, Італія

De Cecco
id_1372
99,00
грн.
Яєчна паста De Cecco Lasagnette 302 виготовляється з пшеничного борошна, свіжих першокласних яєць (23,87%) та води. Один із секретів пасти De Cecco — це повільне сушіння при низькій температурі. Так зберігаються сенсорні властивості пшениці недоторканими.
Час приготування: 8 хв.
Форма яєчних макаронів особливо підходить для приготування рецептів на основі томатного соусу з ароматними травами або соусів на основі м’яса. Паста також дуже добре поєднується з гострими приправами або соусами з морепродуктів.

Вид: макарони

Тип: яєчна паста

Тип: з пшеничного борошна

Особливість: з твердих сортів пшениці

Вага: 500 г

Країна виробник: Італія

Також доступні товари
Click to order
Total: 
Ваше імя
Ваше призвіще
Ваш телефон
Доставка
Місто
Відділення Нової Пошти
Адреса для курєрської доставки (Нова Пошта)
Payment method
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту

Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності