Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бальзамічний соус Mama Italiano Crema di Modena має кисло-солодкий пікантний смак і приємний фруктовий запах. Продукт в'язкої та густої консистенції має темний карамельний колір.
Соус виготовляється на основі темних сортів винограду. Витримується у спеціальних дерев'яних бочках.
Соус здатний надати екзотичного відтінку звичайним та буденним рецептам. Рекомендується додавати до салатів, страв з м'яса, риби і морепродуктів. Смачно поєднується з сиром, карамелізованими фруктами та овочами. Спробуйте скропити їм сирну або м'ясну нарізку і здивуєтеся, як зміниться її смак. Одним з можливих варіантів використання цього бальзамічного соусу є його подача зі свіжою полуницею. Ягоди їм злегка збризкують, посипають цукровою пудрою і викладають поверх зелені руколли.
Також бальзамічний соус можна додавати в деякі алкогольні коктейлі, каву, морозиво або інші десерти в якості сиропу. Додавайте його в маринади та соуси.