Кількість
|
Вартість
|
||
|
Характеристики
Вид | макарони, паста, спагетті |
---|---|
Вид пасти | Сайган, локшина |
За складом | з пшеничного борошна |
Особливість | для страв азійської кухні |
Вага | 500 г |
Упаковка | пакет |
Країна виробник | Китай |
Схожі товари | локшина з пшеничного борошна |
Локшина сайган Saigan JinShahe 500г, Китай
Артикул
id_987
Немає в наявності
109.00 грн/уп.
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
додати товар до списку очікувань
Локшина Сайган виготовлена з пшеничного та гречаного борошна, води і солі.
Висушена локшина має натуральний склад і невелику калорійність.
Saigan JinShahe використовується для приготування страв азійської кухні, китайської, японської, корейської, тайванської. Можна їсти як самостійну страву, а також для обсмажування у Wok сковороді з додаванням соусів, овочів, морепродуктів, курки, м'яса.
Спосіб застосування:
1. Покладіть локшину в киплячу воду і перемішайте.
2. Спочатку прокип'ятіть на сильному вогні 2 хвилини. Потім перейдіть на середній вогонь. Загалом локшина вариться близько 7 хвилин.
3. Злийте воду, потім промийте холодною та процідіть.
4. Покладіть в миску, або додайте до бульйону.
5. Додайте приправи відповідно до вподобань.
Якщо ви хочете локшину обсмажити або пасерувати, то відваріть її до середньої готовності, а потім процідіть холодною водою, і смак буде кращим.
Висушена локшина має натуральний склад і невелику калорійність.
Saigan JinShahe використовується для приготування страв азійської кухні, китайської, японської, корейської, тайванської. Можна їсти як самостійну страву, а також для обсмажування у Wok сковороді з додаванням соусів, овочів, морепродуктів, курки, м'яса.
Спосіб застосування:
1. Покладіть локшину в киплячу воду і перемішайте.
2. Спочатку прокип'ятіть на сильному вогні 2 хвилини. Потім перейдіть на середній вогонь. Загалом локшина вариться близько 7 хвилин.
3. Злийте воду, потім промийте холодною та процідіть.
4. Покладіть в миску, або додайте до бульйону.
5. Додайте приправи відповідно до вподобань.
Якщо ви хочете локшину обсмажити або пасерувати, то відваріть її до середньої готовності, а потім процідіть холодною водою, і смак буде кращим.
Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.
«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).
Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.
Відправка на таксі по Києву.
- через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
- безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
- наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
- готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).
Мінімальна сума замовлення - 399 грн.
У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.